Želiš da gledaš domaće TV kanale uživo i potpuno besplatno na internetu?
Ako želiš klikni ⇢ OVDE ⇠

TV Varvarin

Za gledanje TV kanala neophodno je da imate instaliran VLC Player, dodatak za Windows Media Player i Flash Player. Sve potrebne informacije oko instalacije ovih dodataka možete pronaći OVDE

Takođe, za nesmetano gledanje TV kanala potrebno je da posedujete kompjuter pristojne konfiguracije i solidnu brzinu interneta (najmanje 4Mb/s). Korisnicima sa slabijom brzinom interneta savetujem da zatvore sve nepotrebne tabove (prozore) u pretraživaču. Preporučujem redovno brisanje keš memorije (cache) u pretraživaču jer ćete tako najbolje imati uvid u sve promene na rtvuzivo.blogspot.com (obrisani kanali, novi kanali i slično).

Brisanje pojedinih kanala je česta, ponekad i svakodnevna, pojava i neka vas to ne brine. Zbog preopterećenja pojedini streamovi "pucaju" i onda dolazi do prekida u radu. Kada nađem nove streamove budite sigurni da ću ih postaviti jer je u obostranom interesu da što više kanala radi nesmetano.

VAŽNA NAPOMENA: rtvuzivo.blogspot.com NE streamuje i NE hostuje niti jedan TV kanal i nije odgovaran za sadržaj koji se emituje. Sve informacije vezane za autorska prva potražite ISKLJUČIVO kod izvornog streamera.
IMPORTANT: please note that this stream or channel is not hosted or streamed by us in anyway. rtvuzivo.blogspot.com is not responsible for any consequences in any way.
Designed ByBlogger Templates